shadow

Sistemul de lucru promovat de catre AS.SEB COMPANY

se bazeaza pe un management riguros, pe profesionalismul si promptitudinea echipei noastre dar totodata si pe exigenta si seriozitatea clientilor nostri.

Restaurari lemn este un domeniu in care AS.SEB Company a inceput sa activeze din anul 2007, cand a trebuit schimbata tamplaria exterioara de la obiectivul “Palatul Copiilor” Iasi.
Simtind potentialul acestei noi activitati, societatea noastra s-a implicat si mai mult de la an la an…

mai departe

shadow

As.Seb realizeaza mobilier din lemn masiv si inlocuitori (PAL, MDF) la comanda, acest lucru insemnand:

  • releveu in teren si discutii cu clientul in realizarea amplasarii mobilierului…

mai departe

shadow

Lemn stratificat inseamna un material contemporan de top rezultat prin procese tehnologice de varf ce extind si maximalizeaza proprietatile lemnului traditional si elimina in totalitate defectele acestuia pastrand in acelasi timp cele trei calitati traditionale: respiratie, caldura, noblete.

mai departe

shadow

Despre AS.SEB

S.C. AS.SEB COMPANY S.R.L. a fost infiintata in anul 2005, intr-o perioada in care societatea romaneasca a fost marcata de schimbari profunde la nivel social, dar mai ales din punct de vedere economic.

La momentul infiintarii, domeniul de activitate al societatii a fost “pescuitul si piscicultura” – cod CAEN 0501. De la inceput si pana astazi, AS. SEB COMPANY si-a diversificat domeniile de activitate astfel incat in momentul de fata vorbim de mai multe domenii de activitate.

Calitatea produselor si serviciilor oferite de societatea noastra a fost un deziderat inca de la inceput, aceasta tinta fiind atinsa odata cu certificarile obtinute: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2007.

Continuare

Noutati

Tehnologii

Compania AS.SEB ofera partenerilor si potentialilor beneficiari o gama diversa de produse. Integrarea in UE presupune o accentuata crestere a nivelului competitiei in randul fabricantilor din bransa.

Pentru a evita eventualul impact negativ al aderarii, in 2006 am efectuat investitii de 1 milion de RON, care au avut ca obiectiv deschiderea de noi spatii de productie, achizitia de utilaje performante, mijloace de transport si spatii de stocare.

Continuare